Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΒΡΟΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!





















Ένα από τα χαρακτηριστικά της πόλης των Μελισσίων για το οποίο ήταν υπερήφανες οι μέχρι σήμερα διοικήσεις της ήταν η καθαριότητα.

Με τη νέα διοίκηση του κου Στεργίου και δυστυχώς τόσο σύντομα διαπιστώσαμε κάδους απορριμμάτων που ξεχειλίζουν και δημιουργούν μια αποκρουστική και άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία κατάσταση. Η εικόνα αυτή έχει σοκάρει όλους τους κατοίκους των Μελισσίων.

Και καλά ο κος Στεργίου ήρθε από μια πόλη μικρότερη, στην οποία δεν κατάφερε να τοποθετήσει σύγχρονο σύστημα καθαριότητας, έχοντας τους μικρούς οικιακούς κάδους ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των Μελισσίων δεν ντρέπονται;

Αυτοί που έχουν καταλάβει έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων δεν νιώθουν ντροπή βλέποντας την απαράδεκτη εικόνα της πόλης σήμερα. Φαίνεται ότι η εξουσία τους έχει μεθύσει τόσο πολύ που ούτε βλέπουν, ούτε μυρίζουν παρά μόνον ακολουθούν πιστά τις εντολές του διοικητή τους.

Για το μόνο πάντως που είναι συνεπής ο κος Στεργίου είναι, όπως έχει δηλώσει και παλαιότερα, ότι «θα πάει τα Μελίσσια πίσω». Από ότι φαίνεται σε καλό δρόμο είσαστε. 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα περιμένουμε να φύγετε για να ξεβρομίσουμε;