Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η ΚΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Μετά την αδελφή της την οποία τακτοποίησε επί δημαρχείας κου Τομπουλίδη η Πρόεδρος του ΔΣ τώρα τακτοποιεί και τον αδελφό της.

Η εν λόγω κυρία, όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, έχει αλλάξει τρεις συνδυασμούς προκειμένου προφανώς να τακτοποιεί τον εαυτό της και την οικογένειά της.
Ευτυχώς που δεν έχει άλλα αδέλφια…

ΑΙΣΧΟΣ κα Πρόεδρος.

ΥΓ. κε Στεργίου έχετε πολλές υποχρεώσεις ακόμα να τακτοποιήσετε;


ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Μετά από το πρώτο κτύπημα κατά των γονέων με τις υπερβολικές αυξήσεις των τροφείων των Παιδικών Σταθμών υπήρξε και δεύτερο με τον εμπαιγμό και τον διπλασιασμό διδάκτρων για τη συμμετοχή στο Αθλητικό Καλοκαίρι.


Το θέμα έχει ως εξής. Εδώ και αρκετά χρόνια ο Δήμος λειτουργεί κάθε καλοκαίρι πρόγραμμα απασχόλησης και φύλαξης παιδιών εργαζομένων γονέων το γνωστό ως «Αθλητικό Καλοκαίρι».

Φέτος ο κος Στεργίου στα πλαίσια της εξαγγελίας του τα «κόβω όλα» αποφάσισε αρχικά τη μη λειτουργία του προγράμματος αυτού. Η αντίδραση των γονέων ήταν άμεση και έτσι εξαναγκάστηκε να προχωρήσει στη λειτουργία του προγράμματος αλλά με τους δικούς του όρους.

Άρχισε να εμπαίζει τους γονείς.
-Θα το κάνω στο Κολυμβητήριο.
-Άλλαξα γνώμη, θα το κάνω σε σχολείο.
-Όχι τελικά, δύο μέρες στο κολυμβητήριο και τρεις ημέρες σε σχολείο.

Επιτέλους ο Δήμαρχος σταθεροποιήθηκε.

Όμως επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη στους γονείς αυξάνοντας το ποσό συμμετοχής από 20 € σε 40 € την εβδομάδα.


Δεν είναι όμως συμπεριφορές αυτές, οι γονείς δεν είναι πιόνια όπως νομίζει ο κος Στεργίου.

Ο κος Στεργίου δεν έχει αντιληφθεί την γενικότερη κατάσταση. Αυξάνει τροφεία και δίδακτρα, κόβει παροχές και ακολουθώντας πρακτικές «τρόικας» δυσκολεύει τη ζωή των δημοτών του.
Γι’ αυτό εκλεχθήκατε;