Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ


Διαβάζουμε στο: www.stergiou-kapsalis.gr

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης, καλωσόρισε όλους τους εθελοντές εκφράζοντας την ευχάριστη έκπληξή του στην αθρόα προσέλευση τους αλλά και την συγκίνηση του βλέποντας πολύ μικρά παιδιά, νέους μα και ηλικιωμένους, να διατηρούν ζωντανή την ελπίδα και μας υπενθύμισε: «Η δενδροφύτευση όπως ξέρουμε, δεν είναι έννοια μονοσήμαντη. Θέλουν τη συνεχή φροντίδα όλων μας αυτά τα δενδράκια για να αναπτυχθούν και γι’ αυτό, σας περιμένουμε όλους και αυτό το Καλοκαίρι στα ποτίσματα..».

Όλους όμως εκτός από ....τον ίδιο!

Δεν είδαμε πουθενά τον κ. Στεργίου αλλά και κανέναν άλλο από τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης στο πότισμα των δενδρυλλίων της 28ης Αυγούστου που πραγματοποιήθηκε από τον ΣΠΑΠ.

Για εσάς κε Στεργίου ανάγκη ποτίσματος υπήρχε μόνον κατά τη διάρκεια της Προεδρίας σας στον ΣΠΑΠ; Έπαψε φαίνεται να αποτελεί για εσάς μέσω διαφήμισης ο Σύνδεσμος και γι αυτό απαξιώνετε κάθε συμμετοχή του Δήμου σε αυτόν.

Θύμα του εγωισμού σας που θίχτηκε ...τα δενδρύλλια.

Κι όσο για τους λοιπούς όψιμους οικολόγους που απέκτησε προσφάτως ο Δήμος Πεντέλης φαίνεται πως ξενύχτησαν το προηγούμενο βράδυ στο ...φιλόξενο σπίτι σας και δεν ήταν σε θέση να παρευρεθούν ... ή μήπως τους το απαγορεύσατε;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: