Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΑΜΝΕΠ η Αμαρτωλή part 2


“Πριν προφτάσεις να καταλάβεις τι συμβαίνει, έχουν ήδη όλα συμβεί..."! ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ”, μας υπενθυμίζει το paratiritirio-penteli.blogspot.com/. Η σύγχυση είναι προφανής αφού όπως φαίνεται οι εμπνευστές του έχουν μπερδέψει το blog με το γραφείο τύπου του Δημάρχου Στεργίου. Έτσι εξηγείται και η επίθεση που μας κάνουν σχολιάζοντας ανάρτησή μας που αναδημοσιεύουν. Η επαφή τους με το χώρο των blogers είναι πρόσφατη και τους δικαιολογούμε. Ο «Θεματικός Ατιδήμαρχος» που μεταξύ των θεμάτων που χειρίζεται είναι και η ψηφιακή τεχνολογία την οποία ο ίδιος κατέχει απόλυτα (;;) ίσως θα έπρεπε να τους πει δυο λογάκια.

Πάμε τώρα στο θέμα μας. Μετά από εξονυχιστική έρευνα και αφού ξενύχιασε τους δικαστικούς επιμελητές της Αθήνας να μοιράζουν εξώδικα, ο Θεματικός κ. Μούστρης κατάλαβε ότι έχει αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΝΕΠ και πρέπει να ζητήσει τα κλειδιά των Γραφείων από άλλους. Την Πέμπτη 4 Αυγούστου για να δώσουμε κάθε επισημότητα ο Δήμαρχος Στεργίου κάνει και έγγραφη ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στην ΑΜΝΕΠ, η οποία έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια του από 19/7/2011 ενημερωτικού σημειώματος για την υφιστάμενη κατάσταση της ΑΜΝΕΠ ΑΕ σας γνωρίζω τα κατωτέρω:

Στις 30/6/2009 τελειώνει η θητεία του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση των μετόχων και στην Ημερήσια Διάταξη μεταξύ άλλων συζητείται και η εκλογή νέου Δ.Σ (θέμα 5ο) σε αυτό εκλέγονται οι:

1)Ασημάκης Φωτόπουλος, 2)Ιωάννης Λάριος,3) Γερασιμούλα Χαλιώτη, 4)Ανδρέας Νεφελούδης, 5)Ιωάννης Κουρής, 6) Βασίλειος Μιχαλακόπουλος, 7) Τηλέμαχος Παλαιολόγος, 8) Γεώργιος Παπαβασιλείου, 9) Χριστίνα Κοσμά, 10) Γεώργιος Τσούλος και 11)Ελευθέριος Διονυσιώτης»

Άντε πάλι από την αρχή καινούργια εξώδικα. Οι δικηγόροι του Δήμου δουλεύουν υπερωρίες. Εν τω μεταξύ ο κύριος Ασημάκης Φωτόπουλος, πολιτευτής ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία πήγε να δει το Δήμαρχο Στεργίου υποθέτουμε για να του ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Ένα πουλάκι Πεντελιώτικο μας μετέφερε το διάλογο:

Φωτόπουλος: Δήμαρχε μετά την παραίτησή μου δεν ξέρω τίποτα. Ήμουν συνεχώς κάτω στο νομό και γύριζα τα χωριά ενόψει εκλογών. Μην με ανακατέψεις. Ο Γραφάκος είναι υπεύθυνος για μετά.

Στεργίου: Φωτόπουλε, άστα αυτά. Αποφάσισε με ποιον είσαι. Πάρε θέση.

Φωτόπουλος: Τι θέση να πάρω ρε Δήμαρχε σου λέω δεν ξέρω για μετά που παραιτήθηκα.

Στεργίου: Δώσε μου το Γραφάκο κι εγώ θα σε καλύψω.

Φωτόπουλος: Δεν έχω κανένα στοιχείο. Δεν ξανασχολήθηκα με την ΑΜΝΕΠ.

Στεργίου (του δείχνει έγγραφο με ημερομηνία μεταγενέστερη της παραίτησής του): Αυτή η υπογραφή είναι δικιά σου;

Φωτόπουλος: Όχι

Στεργίου: Ποιος την πλαστογράφησε;

Φωτόπουλος: Δεν ξέρω. Ρώτα αυτόν τον Παπαδόπουλο που είχε βάλει ο Γραφάκος να τρέχει την ΑΜΝΕΠ μετά την παραίτησή μου.

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ο Δήμαρχος Στεργίου το «έδωσε» άμεσα το παλικάρι και όλοι έμαθαν πως ο Φωτόπουλος τον επισκέφθηκε αυτοβούλως και δεν αναγνώρισε την υπογραφή του.

Όσον αφορά τον άλλο Δήμαρχο, τον Τέως όπως καταλαβαίνετε έγινε έξαλλος με το Φωτόπουλο. Ετοιμάζει δε εμπεριστατωμένη απάντηση που θα αποδεικνύει πόσο «κρυστάλλινη» διαχείριση έκανε στην ΑΜΝΕΠ και πόσο συκοφάντης είναι αυτός ο Στεργίου! Μαθαίνουμε μάλιστα πως την επιστολή του θα τη διαβάσει η ίδια η Κοσμοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο! Ανατριχιαστικό!!!

Εμείς έχουμε μερικά ερωτήματα για τον κύριο Γραφάκο, που ίσως έχει ενδιαφέρον να απαντήσει. Γιατί διαφορετικά θα τα απαντήσουμε εμείς:

1.Ποιος υπέγραφε τις επιταγές της ΑΜΝΕΠ μετά την παραίτηση Φωτόπουλου αφού δεν υπήρχε νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας;

2.Γιατί ο νομικός σύμβουλος του Δήμου επί δημαρχίας Γραφάκου πήρε εντολή να μην στείλει προς δημοσίευση στο ΦΕΚ της σύνθεσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου;

3.Ενημερώθηκαν ποτέ οι άλλοι δύο δήμαρχοι που μπήκαν ως νέοι μέτοχοι στην ΑΜΝΕΠ (Κηφισιά-Αγ. Παρασκευή); Τι λέει ο κ. Χιωτάκης που επανεκλέγηκε Δήμαρχος Κηφισιάς;

4.Πως εισέπραττε η ΑΜΝΕΠ αντίτιμο εισιτηρίου από το θερινό σινεμά την τελευταία χρονιά λειτουργίας του;

5.Ποιος υπέγραψε για την ΑΜΝΕΠ τη σύμβαση παροχής υπηρεσίας με το Δήμο Βύρωνα; Ποιος εισέπραξε την αμοιβή της ΑΜΝΕΠ;

6.Γιατί έμειναν απλήρωτοι οι υπάλληλοι της ΑΜΝΕΠ ενώ την ίδια περίοδο η εταιρεία εκταμίευε μεγάλα ποσά για την πληρωμή προμηθευτών του Δήμου Μελισσίων;

7.Τι ρόλο έπαιζε ο Ηλίας Παπαδόπουλος στην ΑΜΝΕΠ. Οι κάρτες του έγραφαν Διευθύνων Σύμβουλος. Με απόφαση τίνος τοποθετήθηκε; Πότε συνεδρίασε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας και τον εξέλεξε;

Για τον Δήμαρχο Στεργίου έχουμε μόνο ένα ερώτημα:

Γιατί κάνεις λεονταρισμούς αφού έχεις αποφασίσει να κουκουλώσεις την ιστορία μόλις τελειώσεις πολιτικά το Γραφάκο;

Αυτό μάλλον μόνο εμείς θα το απαντήσουμε…

To be continued, Stay tuned

ο Μελισσοκόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: